Ceartă în PSD pe numirea lui Şerban Nicolae la şefia Senatului – surse

Postat la 26 februarie 2020 367 afişări

Ceartă în PSD pe numirea lui Şerban Nicolae la şefia Senatului – surse

Senatorii PSD au amânat, miercuri, votul privind alegerea preşedintelui Senatului, după un scandal legat de şefia acestei Camere. Surse din partid au declarat, pentru MEDIAFX, că preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nu a fost de acord cu candidatura lui Şerban Nicolae.

Deşi alegerea preşedintelui Senatului figura pe ordinea de zi de miercuri, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Social-democraţii, care au cel mai mare grup parlamentar, au decis amânarea deciziei.

Deşi unii social-democraţi spun că nu s-a mai ales preşedintele din cauză că Şerban Nicolae trebuie sa aştepte şi un vot în Comitetul Executiv al partidului, surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că e scandal în PSD pe numirea lui acestuia la şefia Senatului.

Mai mult, spun sursele citate, preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, nu ar fi de acord ca Şerban Nicolae să fie preşedintele Senatului.

Şi Titus Corlăţean s-ar fi supărat că nu a fost propus pentru ocuparea acestei funcţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
senat,
sefie,
numire,
cearta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.