Cea mai urâtă taxă REVINE, la numai un an după ce ne-am luat adio de la ea. ”Să vedem dacă este LEGAL ce se întâmplă!”

Postat la 05 septembrie 2018 2795 afişări

Cătălin Drulă: Pe lista temelor aflate pe agenda Comisiei din această toamnă se numără şi viitoarea licitaţie 5G, tarifele de interconectare, introducerea de conexiuni Wi-Fi în şcoli şi problemele de la vânzarea domeniilor web.ro.

Cea mai urâtă taxă REVINE, la numai un an după ce ne-am luat adio de la ea. ”Să vedem dacă este LEGAL ce se întâmplă!”

Operatorii de telefonie mobilă din Ro­mânia au găsit „o breşă“ în noul regu­la­ment european privind serviciile de co­mu­nicaţii în roaming pentru a taxa practic acest serviciu,

 

Aceasta se face prin introducerea unei noi „clase” de abonamente şi de opţiuni tari­fa­re care include servicii de roaming, si­mul­tan cu existenţa unor oferte comerciale unde acest serviciu nu este disponibil deloc, si­tuaţie a cărei legalitate trebuie să fie inves­ti­gată, susţine Cătălin Drulă, deputat USR şi pre­­­şedinte al Comisiei pentru tehnologia in­for­­maţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.