Cea mai penibilă tentativă de jaf armat din istorie: recompensa pentru prinderea hoţului a fost pe măsură

Postat la 25 iulie 2023 33 afişări

Cea mai penibilă tentativă de jaf armat din istorie: recompensa pentru prinderea hoţului a fost pe măsură

O persoană a fost surprinsă de camerele de securitate încercând să jefuiască un salon de înfrumuseţare din Atlanta, Georgia (SUA).

Numai că jaful nu a decurs aşa cum a fost planificat, deoarece clienţii şi personalul l-au ignorat complet pe infractor, arătând mult calm şi stăpânire de sine.

Videoclipul, difuzat de poliţie, îl arată pe bărbat intrând în salonul Nail 1st şi ordonând cu voce tare oamenilor aflaţi în incintă să-i predea banii.

Suspectul a furat telefonul mobil al unei femei, înainte de a ieşi pe uşă, apoi a fugit din zonă într-un sedan argintiu, a menţionat poliţia.

Crime Stoppers Atlanta a oferit o recompensă de doar 2.000 de dolari pentru informaţiile care au condus la arestarea, iar ulterior la  acuzarea suspectului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hot,
istorie,
jaf armat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.