Cea mai nouă ambiţie a Simonei Halep. Surpriza de care a avut parte pe aeroportul din Cluj

Postat la 18 aprilie 2018 107 afişări

Simona Halep a declarat, luni seara, la Cluj, că vrea ca echipa naţională a României să câştige partida cu selecţionata Elveţiei din FedCup, afirmând că se simte bine şi că este în formă, după ce s-a antrenat în ultimele două săptămâni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cea mai nouă ambiţie a Simonei Halep. Surpriza de care a avut parte pe aeroportul din Cluj

Simona Halep a declarat, luni seară, pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, unde a sosit pentru partida din FedCup cu naţionala Elveţiei de la sfârşitul săptămânii, că se simte ca acasă la Cluj-Napoca, având încredere că vor avea loc meciuri frumoase.

 

„Mă simt bine, am muncit foarte mult în aceste două săptămâni, mă simt în formă, să vedem cum va fi la meciuri. Va fi un pic de presiune, dar cred că va fi bine. Deja mă simt ca acasă aici la Cluj, mă bucur că de data asta pot să joc, de fiecare dată când vin, vin bucuroasă, cu încredere, să vedem ce va fi, sper să avem meciuri frumoase. Mă bucur că mulţi oameni vin să ne susţină, este o atmosferă deosebită de fiecare dată când jucăm la Cluj. Vreau numai să câştig meciurile şi să câştigăm partida”, a spus Halep.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.