Cea mai aşteptată autostradă din România intră în linie dreaptă. Loturile 1 şi 5, trimise la Autoritatea de Achiziţii Publice. Când ar putea fi gata şi care vor fi traseele

Postat la 28 iunie 2017 452 afişări

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis Autorităţii Naţionale pentru Achiziţii Publice, spre validare, documentaţiile de atribuire aferente secţiunilor 1 şi 5 ale autostrăzii Sibiu-Piteşti, se arată într-un comunicat transmis luni de instituţie.

Cea mai aşteptată autostradă din România intră în linie dreaptă. Loturile 1 şi 5, trimise la Autoritatea de Achiziţii Publice. Când ar putea fi gata şi care vor fi traseele

Primul set de documente se referă la proiectarea şi execuţia autostradă Sibiu-Piteşti, secţiunea 1, Sibiu-Boita, km. 0+000 - km. 14+150 - Lot 1, km. 0+000 – km. 13+170.

Lotul 1 aferent secţiunii 1 se întinde între km. 0+000 şi km. 13+170, iar traseul autostrăzii va începe în zona localităţii Şelimbăr, la intersecţia cu centura Sibiu. Aliniamentul se continuă la vest de DN7, în paralel cu acesta, fiind amplasat într-o zonă colinară până la km 6, în zona localităţii Veştem. În continuare, traseul autostrăzii traversează, la vest de Tălmaciu, drumul judeţean DJ 105G, Avrig - Marsa - Tălmaciu - Sadu, până în zona Boiţa unde este prevăzut un nod rutier ce asigură conectivitatea temporară a autostrazii Sibiu-Pitesti cu DN7.

Valoarea estimată a contractului este de 765,83 milioane de lei fără TVA. Durata acestuia este de 108 luni şi cuprinde: 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuţie şi 60 de luni perioada de garanţie a lucrarilor.

Al doilea set de documente se referă la proiectarea şi execuţia autostrăzii Sibiu-Piteşti, secţiunea 5 Curtea de Argeş - Piteşti, km 92+600 – km 122+950.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.