Ce ţări să evitaţi dacă vreţi să vă extindeţi afacerea în afara României?

Autor: Ana Raduta Postat la 07 noiembrie 2011 18 afişări

În condiţiile în care Europa şi Statele Unite ale Americii se află într-o perioadă tumultuoasă din punct de vedere economic, tot mai mulţi oameni de afaceri îşi îndreaptă atenţia către pieţele emergente, care le pot asigura o creştere mai rapidă.

Pe acest fond, investiţiile străine directeînţări precum Brazilia, Rusia sau Indonezia au ajuns la niveluri record. Numai Brazilia, spre exemplu, a atras anul trecut investiţii străine de 48,4 miliarde de dolari, cu 87% mai mult decâtîn 2009.

Chiar dacăoamenilor de afaceri le este greu săreziste oportunităţilor de dezvoltare de pe pieţele emergente, construirea unei afaceri de succesîn acesteţări nu este nici pe departe un demers uşor.

SURSA: www.cnbc.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ţări,
afacere,
Europa,
Statele Unite
/actualitate/ce-tari-sa-evitati-daca-vreti-sa-va-extindeti-afacerea-in-afara-romaniei-8947332
8947332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.