Ce spune Rafila, despre implicarea artiştilor şi maneliştilor în vaccinare

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 aprilie 2021 61 afişări

Ideea implicării artiştilor, inclusiv a maneliştilor, în campania de informare pentru vaccinarea anti-COVID-19 este una bună, însă trebuie asigurată şi o finanţare dedicată, în caz contrar rezultatul urmând a fi îndoielnic, spune deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS.

Ce spune Rafila, despre implicarea artiştilor şi maneliştilor în vaccinare

„Această idee e bună, cu condiţia să respecte trei cerinţe: să existe coordordonarea acestei campanii de informare, să existe bună credinţă din partea celor care se implică şi să ştie de ce fac acest lucru, să înţeleagă exact semnificaţiile acţiunilor pe care le fac, pentru că altfel, doar o menţionare a unui sprijin ipotetic din partea unuia sau altuia, indiferet că e artist dintr-o altă zonă sau manelişti... Pentru mine nu are importanţă. Important e ca perrsoane credibile, persoane care reprezintă lideri de opinie din domenii diverse, inclusiv artistic, cultural, să poată să facă acest lucru”, spune Alexandru Rafila.

El mai spune că trebuie alocate fonduri pentru această campanie de informare.

„Chestiunea asta că cineva face benevol, e foarte bună, dar în lipsa unei gândiri coerente şi a unei finanţări dedicate acestei campanii, cred că rezultatele vor fi îndoielnice”, conchide Rafila.

fârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie - 10 milioane

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rafila,
campanie,
manelişti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.