Ce spune Premierul Florin Cîţu despre protestele din ultimile zile

Autor: Laura Buciu Postat la 31 martie 2021 30 afişări

Ce spune Premierul Florin Cîţu despre protestele din ultimile zile

Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri, după şedinţa de Guvern, că nu are nimic împotriva protestatarilor, iar manifestările de stradă fac parte dintr-o democraţie consolidată. Le cere, în schimb, să respecte legea.

Cîţu a spus, la finalul şedinţei de Guvern, că probabil măsurile nu au fost foarte bine explicate, dar sunt necesare şi le cere românilor să aibă răbdare în martie şi aprilie.

„Măsurile pe care le-am luat dau rezultate. Trebuie doar să avem puţină răbdare în luna martie şi luna aprilie. Dacă respectăm măsurile în aceste două luni de zile şi vom accelera campania de vaccinare (...) vom avea şi creştere economică, şi locuri de muncă şi resurse să plătim toate nevoile pe care le vom avea anul acesta”, a spus premierul.

Florin Cîţu a fost întrebat ce părere are că împotriva acestor restricţii protestează zilnic, de trei zile, mii de români.

„Ştiţi bine că sunt liberal convins şi dreptul de a protesta, de a avea o opinie diferită de a mea este un drept pe care îl au toţi cetăţenii României. Un singur lucru cer: toţi să respectăm legea. Putem să protestăm, pot să protesteze împotriva mea, împotriva a ceea ce fac, dar să respectăm legea. Atât! În rest, protestele fac parte dintr-o democraţie consolidată”, a răspuns premerul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
protest,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.