Ce spune ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici: ANAF a înregistrat în 2018 cel mai mare volum de colectări din istoria instituţiei

Postat la 03 octombrie 2018 962 afişări

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple, că ANAF a înregistrat în 2018 cel mai mare volum de venituri bugetare colectate în aceeaşi perioadă a unui an fiscal din istoria instituţiei.

Ce spune ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici: ANAF a înregistrat în 2018 cel mai mare volum de colectări din istoria instituţiei

Teodorovici a spus, în plenul Camerei Deputaţilor, că moţiunea simplă simplă intitulată „Tripleta Dăncilă-Vâlcov-Teodorovici sugrumă administraţia publică locală din România” conţine numai „acuzaţii false” şi demonstrează „diletantism” din partea semnatarilor.

 

„Sper că, dacă mi se tot propune să dau lecţii şi meditaţii, în final PNL va învăţa cum se interpretează corect datele statistice oficiale. Consider că moţiunea este chiar o oportunitate pentru cetăţenii români să vadă ignoranţa opoziţiei şi lipsa cunoştinţelor în domeniul economic. Vă propun o analiză după metoda brevetată, <pas cu pas>”, a spus ministrul Finanţelor.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.