Ce spune Marcel Ciolacu, despre pragul pentru abuz în serviciu

Autor: Cosmin Pirv Postat la 30 martie 2023 60 afişări

Ce spune Marcel Ciolacu, despre pragul pentru abuz în serviciu

Coaliţia de guvernare va susţine propunerea specialiştilor din Ministerul Justiţiei, a anunţat miercuri seara preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, în ceea ce priveşte pragul pentru abuz în serviciu. Ministerul a anunţat că va susţine în Cameră un prag de 9.000 de lei.

„Am luat act de răspunsul Ministerului Justiţiei la solicitarea pe care am făcut-o şi de propunerea privind instituirea unui prag de 9 mii de lei în ceea ce priveşte abuzul în serviciu. Coaliţia de guvernare va susţine propunerea venită din partea specialiştilor din Ministerul Justiţiei”, a scris miercuri seara pe Facebook Marcel Ciolacu.

Acesta susţine că a discutat şi cu premierul Ciucă şi „ne vom însuşi amendamentele la această lege”.

Ministerul Justiţiei a anunţat că va susţine adoptarea în Camera Deputaţilor a unui prag de 9.000 de lei pentru infracţiunea de abuz în serviciu.

Senatul a aprobat un proiect de lege care prevede un prag valoric pentru abuzul în serviciu în cuantum de 250.000 de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel ciolacu,
ministerul justiţiei,
prag

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.