Ce spune Ludovic Orban, despre competiţia cu Florin Cîţu

Autor: Petru Mazilu Postat la 03 iunie 2021 43 afişări

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că el a adus un suflu nou în partid prin promovarea unor tineri. Liderul PNL a răspuns astfel susţinătorilor lui Florin Cîţu care spun că partidul are nevoie de o schimbare.

Ce spune Ludovic Orban, despre competiţia cu Florin Cîţu

Ludovic Orban a prezentat o serie de nume şi a spus că el a adus un suflu nou în partid.

„Eu deja am adus un suflu nou în PNL. Faţă de momentul în care am fost ales preşedinte, au apărut multe feţe noi, de la Siegfried Mureşan, până la Cristi Băcanu sau Violeta Alexandru. Am susţinut foarte mulţi tineri, uitati-vă la grupul parlamentar din Camera Deputaţilor”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a fost cel care a lansat ideea conform căreia PNL are nevoie de un suflu nou.

„Lucrurile sunt simple: până şi retrograzii din PSD s-au lepădat de Nastase şi Dragnea. Iar PNL are nevoie de un suflu nou în 2024”, a spus Roman, care astfel s-a poziţionat în tabăra lui Cîţu.

Consiliul Naţional al PNL a stabilit că pe 25 septembrie va avea loc congresul partidului. Până în prezent, pentru funcţia de preşedinte al PNL au anunţat că vor candida Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ludovic orban,
florin cîţu,
alegeri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.