Ce spune Fondul Proprietatea, acţionar cu 20% la Hidroelectrica, despre transformarea mandatelor conducerii companiei de stat într-unele provizorii

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 13 aprilie 2023 40 afişări

Ce spune Fondul Proprietatea, acţionar cu 20% la Hidroelectrica, despre transformarea mandatelor conducerii companiei de stat într-unele provizorii

„Având în vedere că mandatele pe patru ani se apropiau de final, numirea unui directorat provizoriu va asigura continuitatea managementului companiei în lunile următoare. Hidroelectrica, acţionarii şi consultanţii săi continuă să pregătească listarea companiei în 2023”, este răspunsul trimis joi de Fondul Proprietatea la solicitarea prin care ZF a cerut un punct de vedere cu privire la schimbările mandatelor şefilor Hidroelectrica înainte de listarea producătorului de energie electrică.

ZF a trimis zilele trecute o solicitare şi la Hidroelectrica, însă compania de stat nu răspuns până în acest moment.

Ce se întâmplă cu conducerea Hidroelectrica, tocmai acum când compania se pregăteşte de IPO? De ce au trecut de pe mandat plin pe unul provizoriu înainte de expirare?

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.