Ce spun Nadia si Ilie Nastase despre Adrian Tutu, tanarul care canta despre mandria de a fi roman

Postat la 07 martie 2011 28 afişări

"Romanii uita sa spere. La prima palma cedeaza. Mesajul meu pentru ei: capul sus!", a declarat pentru gandul tanarul in varsta de aproape 19 ani, care a starnit emotie atunci cand a inceput sa le cante telespectatorilor motivele pentru care ar trebui sa se simta mandri ca s-au nascut aici

Adrian Tutu, cel care a cantat in timpul show-ului difuzat la Pro TV piesa "E evident ca romanii au talent!", a primit de la viata multe palme, insa a refuzat sa cedeze. La cinci ani, i-a murit tatal, in urma unor complicatii provocate de diabet. La 10 ani si-a pierdut si mama, chiar inainte de Craciun. In primul an dupa moartea acesteia au avut grija de el fratii mai mari, insa apoi fratele sau a plecat sa lucreze in Italia. Cum sora lui era la facultate la Bucuresti, Adrian s-a mutat cu bunica. Isi dorea sa faca muzica si, fiindca bunica lui nu era de acord, s-a mutat la 15 ani singur.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nadia,
Ilie Nastase,
Adrian Tutu
/actualitate/ce-spun-nadia-si-ilie-nastase-despre-adrian-tutu-tanarul-care-canta-despre-mandria-de-a-fi-roman-8036161
8036161
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.