Ce se intampla cu averile vamesilor. Procurorul general: Daca a cumparat vila pe numele bunicutei, n-ai ce face

Postat la 14 februarie 2011 26 afişări

Peste 100 de vamesi si politisti de frontiera au fost arestati in dosarul coruptiei din vami. Acuzatia: luare de mita. Fapta e pedepsita mai mult sau mai putin dur de Codul penal, dar practica judiciara ne arata ca judecatorii dau pedepse cu putini ani de inchisoare, adesea cu suspendare.

Sumele luate ca mita in cazul vamilor sunt impresionante, daca e sa ne luam dupa dosarul DNA, ajungand si la peste 100.000 de euro pe tura la un singur punct vamal. In mod evident, nu din salariile mici, pana la 2.000 de ron, si-au construit vile impresionante vamesii si politisti. In acest articol veti afla ce se va intampla cu averile lor. Cititi si cum s-ar putea da de urma averilor ascunse ale vamesilor si politistilor de frontiera. Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, a explicat pentru gandul care este procedura urmata, de regula, de procurori in cazurile in care inculpatii au dobandit averi impresionante din mita precum si in cazurile in care acestia isi ascund averile sau le pun pe numele altor persoane.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Kovesi,
vamesi,
coruptie,
avere
/actualitate/ce-se-intampla-cu-averile-vamesilor-procurorul-general-daca-a-cumparat-vila-pe-numele-bunicutei-n-ai-ce-face-7982527
7982527
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.