Ce şanse are segmentul de business travel odată cu sfârşitul pandemiei: Oamenii vor să zboare din nou, spune şeful celui mai mare producător de avioane din lume

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 12 iunie 2021 83 afişări

Ce şanse are segmentul de business travel odată cu sfârşitul pandemiei: Oamenii vor să zboare din nou, spune şeful celui mai mare producător de avioane din lume

CEO-ul Airbus Guillaume Faury se aşteaptă ca segmentul de business travel să se apropie de nivelurile înregistrate înainte de pandemie, adăugând că liniile aeriene alocă acelaşi spaţiu locurilor de la business-class, transmite Business Insider.

Turismul internaţional rămâne în criză în ciuda ritmului puternic de vaccinare din ţările dezvoltate. În condiţiile în care apelurile video au înlocuit întâlnirile în persoană, rămâne de văzut în ce măsură îşi va reveni segmentul dedicat călătoriilor în scop de afaceri.

Însă Faury a declarat pentru ziarul elveţian NZZ am Sonntag că gândirea mediului corporate s-a schimbat.

„Companiile au realizat: la un moment dat vor fi nevoite să se întâlnească în persoană cu furnizorii şi clienţii. La un moment dat, angajaţii vor trebui să fie prezenţi când se vor dezvolta produse sau când se vor construi fabrici”, continuă Faury, care conduce cel mai mare producător de avioane la nivel mondial.

„Liniile aeriene trebuie să decidă cum îşi vor organiza aeronavele. Vedem deja că numărul locurilor de la business-class este la fel ca în perioada pre-pandemie.”

În ceea ce priveşte numărul de zboruri business la care se aşteaptă în viitorul apropiat, Faury a recunoscut că există o şansă ca sectorul să nu îşi revină în totalitate.

„Poate că numărul va fi uşor mai mic. Însă un lucru este clar: oamenii vor să zboare din nou.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
pandemie,
avioane,
airbus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.