Ce s-a întâmplat cu gimnasta devenită milionară în euro la 18 ani: "Brandurile mă plătesc"

Postat la 21 septembrie 2023 69 afişări

Ce s-a întâmplat cu gimnasta devenită milionară în euro la 18 ani: "Brandurile mă plătesc"

Olivia Dunne a vorbit despre criticile pe care le-a primit de-a lungul timpului, mărturisind că a muncit foarte mult pentru a ajunge la nivelul din prezent.

Gimnasta de 20 de ani are peste 7,8 milioane de urmăritori pe TikTok şi peste 4,4 milioane pe Instagram, fiind sportiva cel mai bine plătită la nivel NCAA, cu o avere de peste 3,1 milioane de dolari din activitatea de pe social media.

"Oamenii critică ceea ce fac, dar trebuie să înţeleagă că muncesc pentru fiecare lucru pe care îl obţin.

Am petrecut ani să-mi construiesc imaginea şi publicul, brandurile mă plătesc pentru ceea ce consideră că reprezint şi pot oferi", a declarat Olivia Dunne într-un interviu pentru Sports Illustrated.

Olivia Dunne a început să practice gimnastica de la vârsta de trei ani! Acum, americanca e legitimată la echipa feminină a celor de la LSU Tigers, din cadrul Universităţii din Louisiana.

Cititi mai multe pe www.sport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gimnastica,
branduri,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.