Ce părea doar un zvon a devenit realitate. Anunţul neaşteptat facut de Gabriela Firea în direct

Postat la 25 mai 2016 109627 afişări

Ce părea doar un zvon a devenit realitate. Anunţul neaşteptat facut de Gabriela Firea în direct

Cu prima şansă în sondaje, cu mai puţin de dpuă săptămâni înainte de alegeri, Gabriela Firea a făcut un anunţ neaşteptat în direct, într-o emisiune televizată. Gabriela Firea(PSD) ar fi aleasă, cu 37,5%, primarul Capitalei dacă mâine ar fi ziua votului, potrivit unui sondaj TNS, realizat la comanda Uniunii Salvaţi Bucureştiul.Pe locul al doilea în cursa pentru Bucureşti s-ar situa candidatul USB, Nicuşor Dan, pentru care ar opta 19,5%. 

Cu toate acestea, candidata PSD i-a luat prin surprindere pe participanţii la o dezbatere electorală, când, faţă în faţă cu Nicuşor Dan şi Cătălin Predoiu, a făcut un anunţ neaşteptat.

Află aici cum ceea ce era doar un zvon a devenit realitate. Anunţul neaşteptat făcut de Gabriela Firea în direct

Cum arată actorii din serialul Game of Thrones în realitate - GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
bucuresti
/actualitate/ce-parea-doar-un-zvon-a-devenit-realitate-anuntul-neasteptat-facut-de-gabriela-firea-in-direct-15370187
15370187
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.