Ce mesaj a trimis Elena Udrea din Bulgaria

Autor: Petru Mazilu Postat la 20 aprilie 2022 214 afişări

Elena Udrea a transmis un mesaj din Bulgaria spunând că este arestată ilegal şi că se roagă ca nicio mamă să nu treacă prin astfel de momente grele. Udrea se află în arest în Bulgaria şi urmează să fie extrădată în România unde are de ispăşit o pedeapsă cu închisoarea.

Ce mesaj a trimis Elena Udrea din Bulgaria

Mesajul a fost transmis prin intermediul contului de Facebook al partenerului său. Marţi, acesta a vizitat-o în Bulgaria.

„Vă mulţumesc tuturor celor care aţi înţeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României şi a Deciziei CJUE, deopotrivă! Va mulţumesc tuturor celor care mă susţineţi direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimaţi în mod public. Este nu doar cauza mea, ci şi cauza apărării Constituţiei”, scrie în mesajul postat pe Facebook.

În mesaj, Elena Udrea vorbeşte despre copilul său.

„Le mulţumesc tuturor celor care se roagă pentru mine şi fetiţă mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pt a două oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, şi care acum înţelege că mama ei nu mai este acasă, deşi i-am promis că vom fi de Paşte împreună! Vă întorc gândurile bune şi mă rog la rândul meu, că nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, a precizat Elena Udrea.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă. Udrea a plecat în Bulgaria înainte de pronunţarea deciziei şi a fost oprită de autorităţile bulgare la graniţa cu Grecia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elena udrea,
mesaj,
bulgaria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.