Ce l-a uimit pe olandezul Steven van Groningen, şeful Raiffeisen Bank, când a venit prima oară în România. „Mi se părea incredibil de greu de imaginat”

Postat la 01 iunie 2015 29603 afişări

Ce l-a uimit pe olandezul Steven van Groningen, şeful Raiffeisen Bank, când a venit prima oară în România. „Mi se părea incredibil de greu de imaginat”

 Stevan van Groningen conduce azi una dintre cele mai puternice bănci: Raiffeisen Bank. Olandezul în vârstă de 57 de ani a ajuns însă în ţara noastră în vremea în care încă era sportiv de performanţă. Care au fost primele sale impresii despre România şi cum a obţinut primul job în Bucureşti, aflaţi din materialul următor.

 Are 57 de ani, este olandez, iar de peste un deceniu locuieşte în România. A ajuns prima dată în ţara noastră în perioada în care era canotor profesionist, dar s-a stabilit în Bucureşti mai târziu, după ce a fost numit să conducă una dintre cele mai mari bănci din ţară.

Este vorba despre Stevan van Groningen, preşedintele Raiffeisen Bank. Căsătorit cu o româncă, de asemenea fostă canotoare, olandezul îşi aminteşte acum cum au fost primele sale vizite în România şi ce anume l-a determinat să plece din ţara natală şi să lucreze aici.

Care este cel mai şocant lucru pentru un olandez ajuns în România: „Asta mi se părea incredibil de greu de imaginat”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raiffeisen,
romania
/actualitate/ce-l-a-uimit-pe-olandezul-steven-van-groningen-seful-raiffeisen-bank-cand-a-venit-prima-oara-in-romania-mi-se-parea-incredibil-de-greu-de-imaginat-14375003
14375003
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.