ANUNTUL facut AZI de Elmec Romania, denumită de-acum FF Group Romania

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 30 ianuarie 2014 598 afişări

Elmec Romania, subsidiară a grupului internaţional Folli Follie - Grecia (FF Group), anunţă schimbarea numelui în FF Group Romania. Schimbarea a devenit efectivă începând cu data de 23 ianuarie 2014.FACUT

„Noua identitate vine ca o evoluţie firească pentru compania noastră, având în vedere apartenenţa la grupul Folli Follie. Planurile şi structura companiei rămân aceleaşi, iar toate operaţiunile din România se vor derula sub numele de FF Group Romania SRL. în foarte scurt timp vom lansa şi noul site, www.ffgroup.ro”, a declarat Cristian Beznoska, CEO al FF Group Romania SRL.

Compania, prezentă pe piaţa locală din anul 1999, administrează o reţea extinsă în toate oraşele mari ale ţării: Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca, Constanţa, Deva, Iaşi, Oradea, Ploieşti şi Timişoara. FF Group Romania operează, astfel, 19 magazine monobrand, 7 magazine de tip multibrand şi 3 magazine de tip outlet.

n 15 ani de prezenţă în România, compania a devenit cunoscută ca distribuitor al brandurilor Nike, Converse, Juicy Couture, UGG Australia, Scotch&Soda, G-Star Raw, Franklin&Marshall şi retailer pentru brandurile Polo Ralph Lauren, Boss Orange, Napapijri, American Vintage, Pepe Jeans London etc.

Cel mai recent proiect de anvergură este reconstruirea şi transformarea clădirii pe care o deţine în centrul Bucureştiului, pe Str. Ion Câmpineanu nr. 2, într-un centru modern de retail şi birouri. Proiectul se va finaliza la începutul lui 2015 şi presupune o investiţie de peste cinci milioane de euro. ”Este cel mai amplu proiect pe care îl avem acum în derulare. în paralel, pregătim pentru 2014 noi deschideri şi modernizări de magazine, în centrele comerciale din Bucureşti. Acestea fac parte din strategia companiei privind dezvoltarea şi consolidarea poziţiei pe piaţa din România. Este important pentru noi faptul că, în ciuda unui climat economic care nu a fost întotdeauna stabil, am reuşit să identificăm oportunităţi în piaţă şi să ne maximizăm potenţialul. în acelaşi timp, pregătim pentru a doua parte a anului lansarea platformei noastre de e-commerce”, a adăugat Cristian Beznoska.

Compania FF Group Romania, parte a Folli Follie – Grecia (FF Group), este unul dintre cei mai importanţi distribuitori şi retaileri naţionali de articole de sport şi fashion şi are 370 de angajaţi. Compania deţine la nivel naţional o reţea extinsă de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Converse, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (collective, _kix), magazine de bijuterii şi accesorii (Folli Follie) şi magazine tip outlet.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
investitii,
nike,
denumire,
grecia
/actualitate/anuntul-facut-azi-de-elmec-romania-denumita-de-acum-ff-group-romania-11992894
11992894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.