Ce înseamnă statutul de „cel mai bun bar" în anul 2020. „E ca şi cum ai fi numit cel mai râvnit burlac, când te afli pe o insulă pustie”.

Autor: Ioana Matei Postat la 12 noiembrie 2020 112 afişări

Ce înseamnă statutul de „cel mai bun bar" în anul 2020. „E ca şi cum ai fi numit cel mai râvnit burlac, când te afli pe o insulă pustie”.

„Să fii numit cel mai bun bar al lumii în anul 2020 este ca şi cum ai fi declarat cel mai râvnit burlac, atunci când te afli pe o insulă pustie”, scriu jurnaliştii de la CNN Travel, odată cu publicarea listei realizate anual, chiar şi în condiţii de pandemie.

Anul acesta, în fruntea clasamentului se află un bar londonez - Connaught Bar. În pofida contextului, mixologul Agostino Perrone, responsabil de băuturile din bar, dar şi echipa sa, sunt încântaţi de faptul că au câştigat. „Este realizarea pe care o aşteptam”, spune Perrone în articolul CNN.

Barul a fost o prezenţă în top 10 în ultimii 11 ani, dar este prima dată când a ajuns în fruntea listei.

Lista celor mai bune 50 de baruri ale lumii este realizată de 540 de specialişti ai industriei din toată lumea. Perioada de selecţie a acestora s-a desfăşurat între ianuarie 2019 şi martie 2020 - astfel că a fost afectată doar puţin de pandemie.

Primul loc a fost disputat între baruri din New York şi Londra, dar a existat un număr record în lista primelor 50 de baruri din Asia - spre exemplu chiar în top 15 s-au aflat din start patru baruri din Singapore. Barul Atlas a fost numit cel mai bun din Asia.

Iată lista celor mai bune 10 baruri ale lumii:

1. Connaught Bar (Londra)

2. Dante (New York) - cel mai bun bar din America de Nord

3. The Clumsies (Atena)

4. Atlas (Singapore) - cel mai bun bar din Asia

5. Tayer/Elementary (Londra) - cea mai rapidă intrare în clasament

6. Kwant (Londra) - cea mai bună lansare

7. Floreria Atlantico (cel mai bun bar din America de Sud)

8. Coa (Hong Kong) - cea mai rapidă urcare în clasament

9. Jigger & Pony (Singapore)

10. SG CElub (Tokyo)

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bar,
pandemie,
lista,
baruri,
cnn,
numire,
asia,
clasament,
londra,
top,
conditii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.