Ce face şi cum arată acum Monica Lewinsky, protagonista celui mai mare scandal sexual din istorie - FOTO

Postat la 27 martie 2016 2289 afişări

Monica Lewinsky a devenit cunoscută în întreaga lume în anul 1998, odată cu declanşarea celui mai mare scandal sexual din istorie. Scandalul a izbucnit în ianuarie 1998, iar pe 26 ianuarie, într-o conferinţă de presă organizată la Casa Albă, Bill Clinton declara: "Nu am întreţinut relaţii sexuale cu această femeie".

Ce face şi cum arată acum Monica Lewinsky, protagonista celui mai mare scandal sexual din istorie - FOTO

După escaladarea scandalului, în august 1998, odată cu audierea sa în faţa unui juriu, Bill Clinton a fost nevoit să recunoască faptul că relaţia sa cu Monica Lewinsky a fost "nepotrivită".

Mai târziu, preşedintele de atunci al Statelor Unite a recunoscut că a "păcătuit", precizând că regretă "profund".

Bill Clinton a reuşit să îşi păstreze funcţia după Sexgate, Senatul american respingând prin vot suspendarea sa.

 

Vedeţi cum arată acum Lewinsky pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-face-si-cum-arata-acum-monica-lewinsky-protagonista-celui-mai-mare-scandal-sexual-din-istorie-foto-15157786
15157786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.