Bernie Sanders câştigă alegerile din Alaska şi Washington în faţa lui Hillary Clinton: "Avem un drum către victorie"

Postat la 27 martie 2016 127 afişări

Bernie Sanders a câştigat, sâmbătă, alegerile din statele americane Alaska şi Washington, destabilizând poziţia contracandidatului Hillary Clinton, care rămâne încă în fruntea clasamentului în tabăra democrată pentru alegerile prezidenţiale din SUA din noiembrie, relatează Reuters.

Bernie Sanders câştigă alegerile din Alaska şi Washington în faţa lui Hillary Clinton: "Avem un drum către victorie"

anders ar fi înregistrat peste 50% din voturi în Alaska şi Washington, dar mai are nevoie de voturi pentru a o coborî pe Clinton din fruntea clasamentului în tabăra democraţilor. Ulterior, s-a anunţat că Sanders ar conduce cu 40 de puncte înaintea lui Clinton în alegerile din Hawaii, după numărarea a 90% dintre voturi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bernie-sanders-castiga-alegerile-din-alaska-si-washington-in-fata-lui-hillary-clinton-avem-un-drum-catre-victorie-15157782
15157782
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.