Ce face Garda Financiară după ce a confiscat aproape nouă tone de broccoli

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 august 2012 24 afişări

Comisarii Gărzii Financiare Bucureşti au confiscate, miercuri, în localitatea Buftea, 8.802 kg de broccoli congelat, deoarece au constatat nereguli în documentele de însoţire a respectivului transport.

"În urma acţiunii de monitorizare permanentă a achiziţiilor intracomunitare de mărfuri cu risc fiscal ridicat, comisarii Gărzii Financiare Bucureşti au identificat un transport de aproape nouă tone de broccoli congelat din ale cărui documente de însoţire lipseau menţiunile obligatorii referitoare la destinatar şi locul descărcării şi conţinea, de asemenea, modificări ale numărului de înmatriculare al vehiculului transportator", a declarat Alexandru Cristea, purtător de cuvânt al Gărzii Financiare.

Potrivit oficialilor instituţiei, mărfurile confiscate vor fi valorificate conform prevederilor legale, iar contravaloarea acestora va constitui venit la bugetul de stat. Ei atrag atenţia asupra obligativităţii completării corecte a documentelor de însoţire a mărfurilor transportate, pentru evitarea confiscării acestora.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
garda financiara,
captura,
broccoli
/actualitate/ce-face-garda-financiara-dupa-ce-a-confiscat-aproape-noua-tone-de-broccoli-9976798
9976798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.