Ce este genosociograma, sistemul care poate explica misterele legăturilor invizibile dintre generaţii

Postat la 04 septembrie 2016 540 afişări

Ce este genosociograma, sistemul care poate explica misterele legăturilor invizibile dintre generaţii

„Anne Ancelin Shṻtzenberger, una din fondatoarele psihodramei, credea că există legături invizibile care ne apropie de strămoşii noştri. Totul a început, povestea ea, în ziua în care fiica sa i-a spus: „Îţi dai seama mamă, eşti primul născut dintre cei doi copii, al doilea e mort; tata e primul născut din­tre doi copii, al doilea fiind mort, şi la fel sunt şi eu.” A fost un şoc!

Anne Ancelin Sṻtìizenberger a căutat atunci să-şi amintească evenimentele ce au marcat familia sa şi să-şi noteze alte situaţii de motive identice: fetiţa sa este „orfană ereditar", ca şi mama şi bu­nicul său. Aşa s-a născut  genosociograma.

Află mai multe despre misterele pe care le ascund legăturile invizibile dintre generaţii

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.