CAZUL JAPONEZEI UCISE: Procurorii cer închisoare pe viaţă pentru Nicolae Vlad

Postat la 01 martie 2013 25 afişări

Procurorii au cerut vineri, la Curtea de Apel Bucureşti, închisoare pe viaţă pentru Nicolae Vlad, acuzat că a ucis-o pe japoneza Yurika Masuno şi alte două femei, precum şi că a violat alte şapte persoane, iar pentru poliţiştul Gică Ştefănache a solicitat condamnarea la închisoare cu executare.

CAZUL JAPONEZEI UCISE: Procurorii cer închisoare pe viaţă pentru Nicolae Vlad

 Acuzarea şi apărarea susţin vineri, în faţa instanţei Curţii de Apel Bucuteşti, pledoariile finale în dosarul în care Nicolae Vlad este acuzat de uciderea japonezei Yurika Masuno şi a altor două femei, precum şi pentru mai multe tâlhării şi violuri, iar poliţistul Gică Ştefănache este judecat pentru favorizarea acestuia.

Procurorul prezent la şedinţa de judecată a reiterat toate acuzaţiile aduse lui Nicolae Vlad şi complicelui acestuia. Acesta a arătat că Nicolae Vlad a realizat un concurs de infracţiuni în 15 august 2012, când a violat-o pe studenta japoneză Yurika Masuno, apoi a strangulat-o şi i-a luat mai multe obiecte.

Totodată, procurorul a vorbit şi despre faptele din 5-6 august 2012, când Nicolae Vlad a intrat în locuinţa unei femei, pe care a violat-o, a ucis-o şi apoi i-a luat mai multe bunuri. Referitor la aceste fapte, procurorul a arătat că, după crimă, Nicolae Vlad a dezbrăcat-o pe femeie şi a încercat să simuleze un accident, deschizând gazul de la aragazul din bucătărie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-japonezei-ucise-procurorii-cer-inchisoare-pe-viata-pentru-nicolae-vlad-10620701
10620701
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.