Cazul elevului din Botoşani bătut în timpul orei de religie: Preotul, sancţionat cu 10% din salariu şi mutat la altă şcoală

Postat la 17 aprilie 2019 76 afişări

Preotul din Botoşani, acuzat că a lovit un elev în timpul orei de religie, a fost sancţionat disciplinar cu 10% din salariu pe o perioadă de trei luni. Conducerea şcolii a stabilit ca preotul să îşi desfăşoare activitatea în alte şcoli din comună, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cazul elevului din Botoşani bătut în timpul orei de religie: Preotul, sancţionat cu 10% din salariu şi mutat la altă şcoală

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, Ciprian Manolache, profesorul de religie a fost sancţionat cu reducerea pe trei luni a salariului cu 10% şi interdicţia de a preda la şcoală.

 

„Consiliul de administraţie a stabilit în acest caz sancţionarea profesorului cu 10% din salariu pe o perioadă de trei luni şi s-a dispus, de asemenea, reîncadrarea profesorului în alte două structuri la şcoala din Cristineşti şi la şcoala din Dragalina pentru că într-o singură şcoală nu avea o normă întreagă", a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Ciprian Manolache.

 

Conducerea şcolii a început o anchetă administrativă după ce un elev de 11 ani de la şcoala din Baranca fost agresat de profesorul de religie, care este şi preot.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scoala,
preot,
religie,
salariu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.