Cazul copilului ucis de câini - Bărbatul care l-a adus pe fratele lui Ionuţ la bunica acestuia, audiat: Când l-am dus în parc am aflat că mai este un copil

Postat la 23 septembrie 2013 149 afişări

Bărbatul care l-a dus pe fratele lui Ionuţ Anghel la bunica acestuia, în Parcul Tei, a fost audiat luni, în calitate de martor, la Parchetul instanţei supreme. Octavian Sandu a declarat, la ieşirea de la Parchet, că l-a găsit pe fratele lui Ionuţ pe stradă şi l-a dus în Parcul Tei, iar după discuţia cu bunica a aflat că mai este un copil care s-a pierdut.

Cazul copilului ucis de câini - Bărbatul care l-a adus pe fratele lui Ionuţ la bunica acestuia, audiat: Când l-am dus în parc am aflat că mai este un copil

 Octavian Sandu a spus, la ieşirea din Parchetul instanţei supreme, că în 2 septembrie l-a văzut pe fratele lui Ionuţ pe stradă, acesta fiind speriat, l-a luat şi l-a dus în Parcul Tei, unde era bunica lui.

Acesta a mai spus că a aflat că mai este un copil care s-a pierdut în momentul în care l-a dus pe fratele lui Ionuţ în parc, la bunica acestuia.

Avocat: "Martorul cheie" a mers la Poliţie în urmă cu o săptămână şi a fost citat doar sâmbătă

Marius Şocae, avocatul care l-a însoţit la Parchetul instanţei supreme pe Octavian Sandu, a spus că acesta a fost audiat în calitate de martor, le-a spus anchetatorilor tot ce s-a întâmplat în 2 septembrie şi, probabil, atunci când se va începe urmărirea penală în acest caz, va mai veni pentru a da declaraţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-copilului-ucis-de-caini-barbatul-care-l-a-adus-pe-fratele-lui-ionut-la-bunica-acestuia-audiat-cand-l-am-dus-in-parc-am-aflat-ca-mai-este-un-copil-11378236
11378236
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.