Cazul Bahaian - Cosa Nostra romanesc

Postat la 19 ianuarie 2010 42 afişări

O ancheta pornita de la infractiuni economice privind un vechi client al sistemului judiciar romanesc scoate la iveala elemente sumbre, in care acesta impreuna cu alti complici ar fi comis atrocitati in stil mafiot, pentru a-si proteja afacerile nelegale derulate dupa eliberarea din inchisoare.

Cazul omului de afaceri Sergiu Bahaian, retinut de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), fiind suspectat de infractiuni economice, cat si de instigare la patru omoruri, este unul nemaiintalnit in sistemul judiciar din Romania, din cauza modului atroce de executie, in stil mafiot, a patru membri ai gruparii coordonate de afacerist.

Cititi mai multe intr-un material amplu pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bahaian,
crime,
interlopi,
afaceri,
victime,
suspect,
recurs,
arest
/actualitate/cazul-bahaian-cosa-nostra-romanesc-5373735
5373735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.