Caz rarisim în Cluj! AMENDĂ de 1.745 lei pentru un biciclist. Ce era în neregulă cu bicicleta lui

Postat la 16 septembrie 2023 385 afişări

Caz rarisim în Cluj! AMENDĂ de 1.745 lei pentru un biciclist. Ce era în neregulă cu bicicleta lui

Caz rarisim în Cluj! Un biciclist a fost amendat cu aproape 1.800 de lei, după ce a fost oprit în trafic de un agent de poliţie.

Bărbatul a fost oprit de un poliţist care a observat mai multe probleme: nu avea documentele la el, nu avea sistem de avertizare sonoră şi nu avea elementele fluorescent-reflectorizante de la nivelul spiţelor.

„Pentru lipsă documente aţi primit avertisment, pentru lipsa sistemului de avertizare sonoră aveţi o sancţiune de 870 de lei (435 de lei în 15 zile), pentru lipsa elementelor fluorescent-reflectorizant de la nivelul spiţelor, sancţiunea este de 870 de lei (435 de lei în 15 zile), iar pentru lipsa elementului fluorescent-reflectorizant de culoare roşie din spate avertisment.

În total 12 puncte de amendă, ori 145 de lei vine 1745 de lei (875 de lei în 15 zile)”, a precizat poliţistul, citat de Ştiri de Cluj.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
biciclete,
biciclist

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.