Catrinel Menghia, alături de Charlie Sheen, într-o reclamă la Fiat 500 Abarth - VIDEO

Postat la 03 martie 2012 40 afişări

Fotomodelul român Catrinel Menghia apare într-o nouă reclamă la Fiat 500 Abarth, alături de celebrul şi turbulentul actor american Charlie Sheen, potrivit The Wall Street Journal.

După ce a fost protagonista principală a unui alt spot publicitar pentru Fiat 500 Abarth, intitulat "Seduction" şi care a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului 2012, Catrinel Menghia apare acum alături de actorul Charlie Sheen în reclama Fiat 500 Abarth - "House Arrest", potrivit The Wall Street Journal.

În noul clip, Charlie Sheen conduce o maşină Fiat 500 Abarth prin interiorul unei case somptuoase, atrăgând admiraţia mai multor femei. Spre finalul spotului, Charlie Sheen se dă jos din maşină, fiind vizibilă brăţara de monitorizare pe care actorul o are la un picior, şi îşi salută admiratoarele. Ulterior, spre el se îndreaptă Catrinel Menghia, care apare în clip purtând o rochie roşie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/catrinel-menghia-alaturi-de-charlie-sheen-intr-o-reclama-la-fiat-500-abarth-video-9366594
9366594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.