Cati romani isi repara singuri masinile. Sunt reparatiile in regie proprie agreate de asiguratori?

Postat la 17 martie 2011 62 afişări

Numai 56% dintre romani trec pragul unui service, conform unui studiu realizat de portalul auto.ro pe un esantion de 13.751 de soferi.

Expertii de pe piata auto sustin ca una din explicatiile numarului mare de romani care isi repara autovehiculul in fata blocului sunt bugetele tot mai mici. "Multi si-au luat masini scumpe, pe credit, a caror intretinere le pare si mai costisitoare in conditiile unei scaderi a veniturilor", a declarat pentru gandul Tudor Bratu, redactorul-sef al ProMotor. "Dintre cei care merg la service 41,9% spun ca motivul ultimei vizite a fost realizarea reviziei masinii. Cei mai putini, 5,2%, indica reparatiile generate de un accident drept cauza", a declarat Bogdan Vulcan, program manager al auto.ro.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
reparatii,
masini,
asiguratori,
service
/actualitate/cati-romani-isi-repara-singuri-masinile-sunt-reparatiile-in-regie-proprie-agreate-de-asiguratori-8069066
8069066
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.