Câţi directori generali a avut Tarom în ultimii 7 ani? - VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă, Roxana Cârcior Postat la 29 martie 2019 294 afişări

​Tarom, al treilea jucător de pe piaţa aeriană locală, a finalizat anul trecut cu venituri totale de 1,4 miliarde de lei, plus 21% faţă de anul anterior, şi pierderi de 130 milioane de lei, în scădere cu 40 de milioane de lei faţă de anul anterior.

2012 - Christian Heinzmann - Pe durata său, pierderile Tarom s-au redus de la 230 de milioane de lei în 2012, la 50 de milioane de lei în 2015, asta şi pe fondul reducerii preţului la petrol.

martie - august 2016: Gabriel Stoe - După finalul mandatului şi-a reluat poziţia de director financiar al Tarom.

august 2016-februarie 2017: Dan Iulius Plaveti - A fost vicepreşedinte şi apoi preşedinte  al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.

februarie - august 2017: Eugen Davidoiu - A deţinut funcţii de conducere în mai multe companii naţionale, printre care Electrica Serv şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia.

august - octombrie 2017: Florin Susanu - Fost director interimar al companiei Tarom, Susanu anunţa în septembrie 2017 că renunţă la acest mandat şi se întoarce în cabina de pilotaj.

octombrie - noiembrie 2017: Daniela Dragne - Fostă directoare a agenţiei Tarom-Tel Aviv, Daniela Dragne a fost aleasă de Consiliul de Administraţiei al Tarom în funcţia de director general interimar al companiei pe 4 octombrie, pentru un mandat de o lună.

noiembrie 2017-martie 2019: Werner Wolff - A fost director executiv al Banat Car, dealerul BMW din Timişoara şi Arad, care face parte din grupul Automobile Bavaria. Werner-Wilhelm Wolff şi-a anunţat pe 21 martie finalul mandatului în funcţia de director general al companiei naţionale Tarom, la un un an şi patru luni de la preluarea conducerii. 

martie 2019: Florin Susanu a fost numit din nou la conducerea Tarom pe 21 martie 2019.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.