Câţi bani câştigă Reed Hastings şeful Netflix

Postat la 24 aprilie 2019 328 afişări

Câţi bani câştigă Reed Hastings şeful Netflix

Reed Hastings, CEO-ul Netflix, s-a bucurat de o mărire de salariu impresionantă în 2018, potrivit Fortune.

Şeful Netflix a câştigat 36,1 milioane dolari anul trecut, o creştere cu 48% faţă de veniturile de 24,4 milioane dolari în 2017. Cea mai mare parte din compensaţia lui a venit sub formă de acţiuni.

Hastings are un salariu de bază de 700.000 de dolari, dar acţiunile pe care le-a primit anul trecut sunt evaluate acum la 35,4 milioane dolari.

Vestea cu privire la mărirea salarială a lui Hastings a stârnit controverse în contextul în care Abigail Disney, nepoata lui Roy şi Walt Disney, a spus că i se pare „o nebunie” că Bob Iger, CEO-ul Disney a câştigat 65,6 milioane dolari.

Netflix a înregistrat performanţe bune în ultimii ani însă compania ar putea fi în punctul culminant în contextul în care rivalii încep să scoată platforme de streaming şi să-şi producă propriul conţinut,m oferindu-l la preţuri mai reduse decât Netflix.

Astfel, Disney a lansat DisneyĂ, un serviciu despre care presa internaţională scrie că ar putea fura cotă de piaţă de la Netflix.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
castigare,
sef,
primire,
disney,
ceo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.