Câţi ani de închisoare poate primi medicul fals italian de la judecătorii din România

Postat la 07 februarie 2019 478 afişări

Matteo Politi a fost reţinut miercuri de Poliţie după ce Colegiul Medicilor a făcut o plângere penală împotriva acestuia. Avocatul acestuia spune însă că medicul italian nu este unul fals.

Câţi ani de închisoare poate primi medicul fals italian de la judecătorii din România

Ciprian Nastasiu, avocatul lui Matteo Politi, ciatt de Digi 24: „În acest moment, licenţa de absolvire de la Universitatea din Pristina, din Serbia, este atestată la Ministerul Educaţiei şi Învăţământului.

 

Deci este atestată, el este în acest moment absolventul unei facultăţi de Medicină. Nu este un medic fals. A prezentat documentele, deci toate documentele au fost depuse, inclusiv către Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Educaţiei”

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
falsificare,
italian,
medic,
inchisoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.