Câte cărţi au comandat românii în ultima lună a anului de pe cea mai mare librărie online din piaţa locală

Autor: Andra Stroe Postat la 19 decembrie 2019 62 afişări

Câte cărţi au comandat românii în ultima lună a anului de pe cea mai mare librărie online din piaţa locală

Libris.ro, cea mai mare librărie online din România, a expediat deja în decembrie peste  230.000 de cărţi, majoritatea urmând să fie oferite cadou de Crăciun. Numărul cărţilor expediate de Libris.ro în luna decembrie este aproape dublu faţă de o altă lună a anului.

Valoarea medie a comenzilor înregistrate pe Libris.ro în luna decembrie este de peste 100 lei, cu 25% mai mare faţă de media din timpul anului. Deşi în timpul anului Beletristica este întotdeauna cea mai comandată categorie pe Libris.ro, în luna decembrie s-au vândut cu 30% mai multe cărţi pentru copii decât cărţi de beletristică. Cărţile în limba engleză au captat de asemenea interesul celor care dăruiesc cărţi de Crăciun anul acesta, având o creştere de 112% faţă de luna decembrie 2018.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carti,
titluri,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.