Cătălina Ponor se va retrage din gimnastică după Campionatul Mondial de la Montreal

Postat la 04 octombrie 2017 732 afişări

Cătălina Ponor se va retrage din gimnastică după Campionatul Mondial de la Montreal. În vârstă de 30 de ani, Ponor va încerca să câştige singurul titlu care-i lipseşte din vitrină.

Cătălina Ponor se va retrage din gimnastică după Campionatul Mondial de la Montreal

Ponor va pune punct unei cariere spectaculoase. Ajunsă la 30 de ani, gimnasta născută la Constanţa se va retrage după Campionatul Mondial de la Montreal. De altfel, titlul mondial este singurul care-i lipseşte din impresionantul palmares.

Cătălina Ponor s-a născut pe 20 august 1987, la Constanţa şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice: Atena 2004 şi Londra 2012. La JO 2004 a fost fenomenală, reuşind să câştige trei medalii de aur: pe echipe, la bârnă şi la sol. De la Londra, Ponor s-a întors cu argintul la sol şi bronzul pe echipe.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.