Cătălina Dodu, Atos: „Profesia mea este parte din mine aşa cum familia, hobbyurile, deciziile şi acţiunile mele mă definesc ca întreg”

Autor: Ioana Matei Postat la 22 iunie 2020 436 afişări

„Nu am văzut eşecurile sau reuşitele asociate cu faptul că sunt femeie, ci mai repede cu ce ştiu, ce fac, cum comunic, cât învăţ, cum mă adaptez”, a spus Cătălina Dodu, country manager şi cybersecurity services global presales director în cadrul Atos IT Solutions and Services România, pentru realizarea profilului său din anuarul dedicat celor mai puternice femei din business.

Cătălina Dodu, Atos: „Profesia mea este parte din mine aşa cum familia, hobbyurile, deciziile şi acţiunile mele mă definesc ca întreg”

Cătălina Dodu conduce compania Atos IT Solutions and Services România de şase ani şi are şi un rol global din anul 2018. Ea a dobândit o vastă experienţă în managementul IT: anterior angajării la Atos a lucrat la compania de securitate cibernetică Bitdefender ca director al departamentului de management al produselor. Astfel, ea spune că a avut mereu o carieră caracterizată de medii dinamice, în care schimbarea e mereu prezentă, indiferent că vorbim despre secunde ca timp de reacţie, în cazul Bitdefender, sau de creşterea rapidă a cifrei de afaceri şi a numărului de angajaţi, în cazul Atos. Cătălina Dodu mărturiseşte că de-a lungul carierei sale au existat situaţii în care a fost tratată diferit fiindcă este femeie, dar spune că acestea nu au avut o influenţă majoră asupra sa. De asemenea, crede că o femeie poate aduce o perspectivă diferită asupra modului în care se face business. „Profesia mea este parte din mine aşa cum familia, hobbyurile, deciziile şi acţiunile mele mă definesc ca întreg. A menţine echilibrul între toate elementele ce te compun este un exerciţiu permanent – zi de zi, oră de oră. La fel şi cum cred că formula echilibrului este unică pentru fiecare dintre noi”, spune Cătălina Dodu. Iar pe tinerele care acum îşi încep pe parcursul profesional le îndeamnă: „Nu vă puneţi singure limite şi munciţi pentru obiectivele voastre”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.