Cătălin Predoiu, propunerea pentru premier al guvernului alternativ al PDL

Postat la 08 iulie 2013 77 afişări

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu este propunerea de premier al guvernului alternativ al partidului, a anunţat, luni, preşedintele PDL Vasile Blaga.

Cătălin Predoiu, propunerea pentru premier al guvernului alternativ al PDL

 Blaga a precizat că BPN al PDL a decis să îl nominalizeze pe Cătălin Predoiu pentru a coordona activitatea guvernului alternativ al partidului, această decizie urmând să fie validată de Colegiul Director, care se va reuni în august.

Vasile Blaga a mai spus că guvernul alternativ al PDL are un regulament de funcţionare aprobat de CNC al partidului şi a precizat că propunerile pentru funcţiile de miniştri vor fi făcute de comisiile de specialitate ale partidului.

Întrebat dacă nominalizarea lui Cătălin Predoiu ca premier al guvernului alternativ ar exclude posibilitatea ca Predoiu să fie şi candidatul democrat-liberalilor la prezidenţiale, Blaga a răspuns: "Nu are nicio legătură una cu alta. Vom avea un proces pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale. Din octombrie va începe acest proces".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/catalin-predoiu-propunerea-pentru-premier-al-guvernului-alternativ-al-pdl-11109144
11109144
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.