Cătălin Ivan: Mafia lui Băsescu a căpuşat Oltchim. Boc şi Ungureanu i-au minţit pe oamenii de la Oltchim

Postat la 15 februarie 2013 39 afişări

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că Oltchim a fost "căpuşat" de "mafia lui Traian Băsescu", el arătând că oamenii de la combinat nu au fost minţiţi de Guvernul USL condus de Victor Ponta, ci de foştii premieri Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu.

"Oamenii de la Oltchim au fost minţiţi de-a lungul anilor, dar nu de Guvernul USL condus de Victor Ponta, care a căutat şi caută soluţii să salveze locurile de muncă şi să salveze compania, ci de Traian Băsescu şi cei care au condus ţara până anul trecut, Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu", a precizat Ivan.

El a arătat că Oltchim a fost "căpuşat" de "mafia lui Traian Băsescu" timp de foarte mulţi ani şi că acesta este motivul pentru care şeful statului atacă USL pe această temă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cătălin Ivan,
Mafia lui Băsescu,
Oltchim
/actualitate/catalin-ivan-mafia-lui-basescu-a-capusat-oltchim-boc-si-ungureanu-i-au-mintit-pe-oamenii-de-la-oltchim-10564077
10564077
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.