Cât de confortabil poate fi un iglu, chiar luxos - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai Postat la 28 ianuarie 2012 854 afişări

În fiecare an, Iglu-Dorf, o echipă de oameni, construieşte sătucuri din igluuri în şapte locuri diferite din Alpi şi Pirinei. Sunt construite de la zero, în fiecare an şi este nevoie de aproape 3.000 de tone de zăpadă pentru a face fiecare iglu, relatează Toxel. Sătucurile standard sunt alcătuite dintr-un hotel iglu, o încrengătură de tunele şi igluuri mai mici care sunt folosite drept camere.

Nici partea de design nu este lăsată deoparte, artişti talentaţi decorând pereţii cu picturi şi sculpturi minunate. Înainte de a vă avânta să faceţi rezervări la un asemenea hotel însă, ar trebui să experimentaţi cum vă simţiţi într-o locuinţă neîncălzită.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
confortabil,
iglu,
luxos
/actualitate/cat-de-confortabil-poate-fi-un-iglu-chiar-luxos-galerie-foto-9182422
9182422
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.