Cat de bogat este...? Astazi, Harry Potter

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 12 mai 2011 100 afişări

Multimilionar la 21 de ani: Daniel Radcliffe, cel ce s-a identificat de aproape un deceniu cu vrajitorul Harry Potter, are o avere de 48 de milioane de lire (54 milioane de euro), dupa ce in ultimii doi ani a castigat 28,5 milioane de lire de pe urma prestatiilor sale in seria "Harry Potter", precum si a pieselor de teatru de pe Broadway si de la Londra in care a jucat.

Tanarul devine astfel cea mai bogata vedeta britanica in varsta de pana la 30 de ani, conform topului intocmit de revista Heat, devansandu-l pe Robert Pattinson (24 de ani), starul din "Amurg", care ar avea doar 32 de milioane. In top mai figureaza si Keira Knightley, Rupert Grint si Emma Watson, precum si cantaretele Leona Lewis, Charlotte Church si Katie Melua. In lista celor mai bogati britanici sub 30 de ani compilata de Sunday Times, Daniel Radcliffe figureaza al cincilea, desi la mare distanta de Thomas Persson (700 mil. lire), fiul magnatului suedez al modei, Stefan Persson.

Radcliffe a castigat cea mai mare parte din banii adunati in 2009-2010 jucand in ultimele doua filme ale seriei cu vrajitori, "Harry Potter si Talismanele Mortii", din care primul a fost lansat recent in Romania pe DVD si Blu-ray. Urmatorul lui proiect, ce va iesi pe piata la anul, este un film produs de CBS Films si descris ca "thriller - gothic horror", adaptare a cartii "The Woman in Black" de Susan Hill, din 1983 si unde a jucat alaturi de Ciaran Hinds si Hanet McTeer.

Nascut in 1989 la Londra, ca fiu al unui agent literar de origine nord-irlandeza si al unei agente de casting de origine evreiasca, Daniel Radcliffe si-a aratat pasiunea pentru actorie inca de mic, jucand in mai multe piese de teatru montate la scoala. Primul rol l-a obtinut in productia televizata "David Copperfield" (1999), unde l-a interpretat pe Copperfield copil.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-de-bogat-este-astazi-harry-potter-8262693
8262693
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.