Cat costa o vacanta la mare prin programul "Litoralul pentru toti"

Postat la 06 mai 2011 16 afişări

Asociatia Litoral-Delta Dunarii anunta inceperea in prima saptamana a lunii mai a editiei de primavara a programului "Mini preturi de vacanta - Litoralul pentru toti", preturile pentru un pachet de sase nopti de cazare fiind cuprinse intre 179 lei la hotelurile de o stea si 549 lei la cinci stele.

Programul este sustinut si promovat de catre Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) si patronatele hoteliere de pe litoral.Tarifele reduse sunt valabile in perioada 3 mai - 14 iunie.

Un pachet de sase nopti la un hotel de doua stele costa 209 lei de persoana fara mic dejun si 279 lei cu mic dejun, la trei stele - 249 lei fara mic dejun si 379 lei cu mic dejun inclus, in timp ce la patru stele, pretul unui pachet de sase nopti, cu mic dejun inclus, costa 439 de lei de persoana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Litoral,
vacanta,
Delta Dunarii
/actualitate/cat-costa-o-vacanta-la-mare-prin-programul-litoralul-pentru-toti-8239012
8239012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.