Cât a plătit Ronnie Wood pentru o cină cu Scarlett Johansson

Postat la 17 octombrie 2011 19 afişări

Chitaristul trupei Rolling Stones Ronnie Wood a licitat până la 13.000 de lire sterline pentru o cină cu actriţa Scarlett Johansson, la gala Too Many Women, ce a avut loc joi, la Londra, în vederea strângerii de fonduri pentru cercetare în tratarea cancerului mamar, potrivit Daily Mail.

Rocker-ul a licitat pentru cina cu Scarlett Johansson alături de omul de afaceri Sir David Tang, fiecare plătind câte 13.000 de lire sterline şi urmând să ia împreună cina cu actriţa. Astfel, cina cu Scarlett Johansson a fost lotul adjudecat cu cea mai mare sumă în cadrul licitaţiei organizate în beneficiul fundaţiei Breakthrough Breast Cancer.

La rândul său, Wood a oferit la licitaţie o lecţie de chitară, strângând astfel 20.000 de lire sterline.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-a-platit-ronnie-wood-pentru-o-cina-cu-scarlett-johansson-8875027
8875027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.