Cât a câştigat actorul care l-a interpretat pe Harry Potter: "Nu fac nimic cu banii pe care i-am strâns"

Postat la 04 octombrie 2016 4259 afişări

Cât a câştigat actorul care l-a interpretat pe Harry Potter:  "Nu fac nimic cu banii pe care i-am strâns"

Daniel Radcliffe a reflectat asupra presiunilor pe care le aduce statutul de copil-vedetă şi a declarat într-un interviu acordat The Mirror că este dificil să afli cine eşti atunci când creşti în lumina reflectoarelor.

Distribuit în primul său film la 11 ani, Radcliffe a interpretat personajul principal din seriile Harry Potter timp de 10 ani, până în 2011.

Radcliffe are acum 27 de ani şi spune că a ajuns la concluzia că pentru un actor este important să definească  cine este, fără a fi influenţat de faima sa.

”În cele din urmă, cel mai dificil lucru legat de maturizarea în lumina reflectoarelor nu este accesul facil la droguri sau lumea ciudată în care intri; dificultatea este să încerci să defineşti cine eşti luptându-te cu o percepţie pe care toată lumea o are deja despre tine.”

În pofida milioanelor de dolari pe care le-a câştigat de-a lungul timpului, Radcliffe a explicat că ”nu face nimic” cu banii lui.

”Sunt recunoscător pentru ei”, a explicat actorul despre care jurnaliştii Spears estimează că are o avere de 76 de milioane de dolari. ”Să ai bani înseamnă că nu trebuie să îţi faci griji în legătură cu ei, ceea ce îţi oferă o libertate pe care este minunat să o ai”, a adăugat el. ”De asemenea, îmi oferă o libertate minunată din punct de vedere al carierei.”

După ce a terminat filmările seriei Harry Potter, Radcliffe şi-a îndreptat atenţia spre filmele independente.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.