O instituţie face angajări pe un post unde salariul este de peste 4.000 de lei

Postat la 04 octombrie 2016 18402 afişări

O instituţie face angajări pe un post unde salariul este de peste 4.000 de lei

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) a publicat astăzi, 3 octombrie 2016, lista cu peste 550 de locuri de muncă vacante la Botoşani.

O oferta atractivă vine din partea Primăriei comunei Cândeşti care a vacantat un post de Administrator public. Candidatul ideal trebuie să aibă o vechime în domeniu de 3 ani şi studii superioare.

Durata încadrării este una nedeterminata, cu 8 ore de muncă pe zi. Salariul oferit este de 4.205 lei. Concursul pentru ocuparea acestui post va avea loc în data de 18 octombrie 2016. Dosarele se pot depune până la data de 11 octombrie 2016, oferta de angajare fiind valabilă tot până la data de 11 octombrie.

Cititi mai multe pe www.botosaneanul.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.