Casele de pariuri sunt convinse că DiCaprio va câştiga premiul pentru cel mai bun actor

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 februarie 2016 170 afişări

Casele de pariuri sunt convinse că DiCaprio va câştiga premiul pentru cel mai bun actor

Premiile Oscar sunt un motiv la fel de bun ca oricare altul pentru a plasa câteva pariuri, aşa că cele mai multe agenţii online au inclus acest eveniment pe lista lunii februarie.

Cel mai sigur pariu pare să fie Leonardo DiCaprio, care are cote extrem de mici pentru a câştiga premiul acordat celui mai bun actor (cotele mici reprezintă o probabilitate mare ca evenimentul respectiv să se întâmple - n.red.). La Unibet, actorul din The Revenant are o cotă de 1.08, La NetBet de 1.05 iar la Bet Cafe Arena de 1.02. Mai exact, dacă pariaţi 10 lei pe victoria lui DiCaprio s-ar putea să primiţi înapoi mai puţin, pentru că agenţia trebuie să reţină taxele de procesare a pariului. Urmează Eddie Redmayne, cu cote cuprinse între 12 şi 17 şi Michael Fassbender, având cote similare.

La categoria cea mai bună actriţă lucrurile stau cam la fel, Brie Larson fiind marea favorită a caselor de pariuri: 1.25 la Betfair şi 1.05 la Bet Cafe Arena. Ea este urmată de Saoirse Ronan (cote în jur de 10) şi Cate Blanchett (cote între 20 şi 35).

Puteţi da însă marea lovitură dacă pariaţi pe Mad Max: Fury Road! Filmul are o cotă de 65 pe Bet Cafe Arena, dar noi nu l-am exclude totuşi din luptă. Favoriţi par a fi Spotlight şi The Big Short (ambele având cote în jur de 2,5) şi The Revenant, cu cote cuprinse între 2,5 şi 4.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/casele-de-pariuri-sunt-convinse-ca-dicaprio-va-castiga-premiul-pentru-cel-mai-bun-actor-15063185
15063185
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.