Casa cu “parc acvatic” - GALERIE FOTO

Autor: Matei Postat la 17 august 2012 103 afişări

Dacă aţi visat vreodată la o casă cu piscină, iată că alţii au mers mai departe de atât: şi-au făcut propriul parc acvatic.Cu 3 milioane de dolari, vila construită într-o zonă deşertică din Nevada oferă un nou înţeles termenului de “oază”.

În grădina impresionantă a casei există un râu lin, o piscină cu adâncime de aproximativ 6 metri şi un tobogan, o călătorie la Disney World fiind inutilă pentru viitorii proprietari ai casei.

Pentru posibilii cumpărători care nu sunt fani ai distracţiilor acvatice, casa oferă şi alte spaţii destinate relaxării: un teren de tenis şi două terenuri de golf.

Proprietatea care conţine parcul acvatic este localizată în oraşul Boulder din Nevada

Apă şi vegetaţie sălbatică: designul curţii interioare este compus dintr-o roată acvatică, un salon desprins parcă din filmele western, o păpuşă sub formă de cowboy, plante deşertice

Paradis deşertic: peisajele naturale sunt completate de cascade şi piscine construite artifical

Detalii elegante: casa are un lift, dar şi o scară din lemn



VEZI MAI MULTE GALERII MAI JOS

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
parc acvatic,
piscina
/actualitate/casa-cu-parc-acvatic-galerie-foto-9955745
9955745
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.