Carrefour România şi-a făcut hipermarket online şi începe vânzările pe internet

Postat la 16 aprilie 2013 36 afişări

Carrefour România a deschis un hipermarket online, aflat momentan în varianta beta, de unde clienţii îşi pot face cumpărăturile, cu livrare la domiciliu, serviciul fiind disponibil pentru Bucureşti şi zona limitrofă.

Carrefour România şi-a făcut hipermarket online şi începe vânzările pe internet

 Potrivit datelor de pe carrefour-online.ro, comanda minimă pentru livrarea la domiciliu este de 150 lei, iar taxa de transport este de 15 lei indiferent de adresa de livrare. Bonul fiscal va fi eliberat pentru fiecare comandă în parte şi va însoţi produsele livrate.

Comenzile pot fi realizate 24 de ore din 24, 7 zile din 7, iar livrările se fac de luni până vineri între orele 14:00-22:00 şi sâmbătă între orele 10:00 şi 15:00.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-romania-si-a-facut-hipermarket-online-si-incepe-vanzarile-pe-internet-10752085
10752085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.