Carnagiu sau sportul bogatilor? Istoricul vanatorilor de la Balc

Autor: Ana Raduta Postat la 19 ianuarie 2011 52 afişări

Vanatoarea de mistreti de la Balc, organizata anual de omul de afaceri Ion Tiriac aprinde in fiecare an spiritele, din cauza sutelor de mistreti ucisi. Lista vanatorilor este mereu exclusivista si include unii dintre cei mai puternici oameni de afaceri ai lumii.

Ianuarie, 2005. Balc. Aici incepe istoria unui eveniment plin de controverse, dar care se incapataneaza sa aiba loc in fiecare an, la initiativa omului de afaceri Ion Tiriac. La prima "editie", prada a fost de 185 de mistreti, iar "vedeta" evenimentului a fost Adrian Nastase, care a rapus 24 de mistreti.

Ilie Sarbu este un alt om politic cunoscut care a participat la aceasta intalnire exclusivista. 33 de oameni de afaceri si oameni politici din Romania si din strainatate au acceptat in 2005 invitatia lui Ion Tiriac de a vana mistreti pe domeniul de la Balc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vanatoare,
Tiriac,
Balc,
porci mistreti
/actualitate/carnagiu-sau-sportul-bogatilor-istoricul-vanatorilor-de-la-balc-7903563
7903563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.